Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش فرضیایی به استفاده تبلیغاتی از کودکان واکنش نشان داد. ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، داریوش فرضیایی مجری و برنامه‌ساز کودک درباره شخصیت‌سازی برای کودکان گفت: مطمئناً در هر نقطه از دنیا در برنامه‌های کودکی که می‌سازند شخصیت‌هایی که معرفی می‌شوند برایشان برنامه‌ریزی شده است که این شخصیت‌ها خیلی از مفاهیم و آموزه‌ها را به راحتی به کودکان انتقال بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس تأثیرگذاری این شخصیت‌ها را نمی‌توانیم کتمان کنیم. اما برنامه‌ریزی برای این شخصیت‌ها به مراتب خیلی مهم‌تر از این است که نام شخصیت هنری بر آنها بگذاریم.

وی افزود: معتقدم اگر می‌خواهیم در کار کودک به نوعی شخصیت‌سازی کنیم، باید قبل از آن برنامه‌ای دراز مدت برای آن شخصیت داشته باشیم که در چه حوزه‌های کودکی می‌تواند تأثیرگذار باشد و این تأثیرگذاری را از چه طریق می‌توانیم داشته باشیم تا بچه‌ها به راحتی بپذیرند.

سریال‌های جدید تلویزیون با بیش از 200 بازیگر و کارگردان صاحب‌نام"ناجی کرونر" مستندی که انتظار می‌رود از حقیقت به تلویزیون برسدانتقاد مهرداد ضیایی به باندبازی در سینما و تلویزیون/ مردم می‌گویند چرا برخی همیشه جلوی دوربین تلویزیون‌اند؟ + فیلم

فرضیایی ادامه داد: در کشور ما خیلی از برندها و شخصیت‌ها، فصلی استفاده می‌شوند یا به عبارتی اگر آمدند مدتی با زحماتی که خودشان می‌کشند و با آن پتانسیل و استعدادی که خودشان دارند سعی می‌کنند که برنامه را به نحو احسن اجرا کنند و تأثیرگذار باشند. این تأثیرگذاری از جانب ما خیلی خوب است اما اگر بخواهد رها شود و به عبارتی استراتژی برای آن تعریف نشود به نظر من کاملاً بیهوده است.

این هنرمند در  رادیو تهران درباره شخصیت عمو پورنگ گفت: عمو پورنگ شخصیتی است که من خودم به شخصه خیلی از آن حراست می‌کنم. معتقدم که مال من نیست و برای بچه‌ها است. عمو پورنگ در حوزه‌های خیلی زیادی می‌تواند وارد و استفاده شود. اگر یادتان باشد درباره بستن کمربند ایمنی و رعایت اصول راهنمایی و رانندگی ما آمدیم و همیار پلیس را در این زمینه جا انداختیم. اما حالا کجا است؟ طرح اولیه خیلی پیش رفت و خیلی خوب بود. این طرح خواسته یا ناخواسته کمرنگ شد. در صورتی که در کشوری مثل ژاپن که به نظرم این طرح هم از همان‌جا گرفته شده است، بچه‌ها از سن کم با این مقوله آشنا می‌شوند و شخصیت‌های تأثیرگذار به عنوان کسانی که بچه‌ها می‌پذیرند می‌توانند در این زمینه کودکان را راهنمایی کنند. ما این اتفاق قشنگ را در تلویزیون رقم زدیم و خیلی به آن پرداختیم. خیلی تأثیرگذار بود اما رفته رفته دیگر گفته و پرداخته نشد و بعد رها شد.

فرضیایی درباره اهمیت شبکه‌های مجازی اظهار کرد: الان صفحه مجازی و اینستاگرام من هم رسانه‌ای است که می‌توانم در جهت ارتقای فرهنگ مخاطبانم استفاده کنم. من صادقانه بگویم که این کار را زیرکانه می‌کنم. مادر من شخصیت رئال است و بازی نمی‌کند. احترامی که من برای ایشان قائلم و اتفاقاتی که می‌افتد همراه ری‌اکشن‌های ایشان و ری‌اکشن‌هایی که من نشان می‌دهم در وهله اول بچه را اینگونه جذب می‌کند که چقدر مادرش را دوست دارد و برایش احترام قائل است. 

فرضیایی عنوان کرد: این واقعیت است که اگر من قبول کنم که تأثیرگذارم و رسالتی بر دوش دارم، دیگر منوط و فقط وابسته به تلویزیون جعبه و قاب جادویی نیست. من باید خارج از تلویزیون هم در فضای مجازی و در خیلی شرایط دیگر هم رسالت خودم را ایفا کنم. درباره کتاب هم همین طور است. فضای مجازی موضوعی است که این روزها به راحتی بچه‌ها به آن دسترسی دارند و حداقل در حوزه و جایگاه خودم برای بچه‌ها به صفحه من مراجعه کنند، سعی می‌کنم صفحه من پاک باشد. یعنی به نوعی خانواده و کودک از دیدن مطالب و فیلم‌هایی که من می‌گذارم احساس امنیت کنند.

این هنرمند درباره باب شدن استفاده تبلیغاتی پدرها و مادرها در فضای مجازی از فرزندانشان گفت: این کار به شدت اشتباه و به نظرم کودک‌آزاری است. شما بچه را از سن خودش جدا می‌کنید و به خاطر اینکه خوب صحبت می‌کند، از کلماتی که نمی‌شناسد و نمی‌داند چیست استفاده می‌کند، شیرینی بیان او را ابزاری برای استفاده از آن بچه می‌کنید. به نظرم اگر قرار است بچه‌ای استعدادش کشف شود، استعدادهای درست بچگانه‌اش کشف شود نه استعدادی که 10 سال با سنش تفاوت دارد. 

وی ادامه داد: حتی دیده ام خیلی از این بچه‌های فضای مجازی در کنسرت‌ها و خیلی جاهای دیگر رفته‌ و مطرح شده‌اند. آن بچه بی‌گناه و معصوم به خاطر صورت، نوع بیان و لهجه‌اش به چشم می‌آید. آن بچه می‌تواند خیلی از استعداد‌هایش را در راه کودکانه خودش استفاده کند. بچه‌هایی داریم که در سن کم می‌توانند اعداد را تا بی‌نهایت بشمارند، کارهای قشنگ کودکانه را به نحو احسن انجام دهند. 

داریوش فرضیایی در بخش دیگری از این مصاحبه رادیویی گفت: واقعیتی است که بچه با گفتن کلمات و  واکشن‌های ساده و کودکانه مورد توجه قرار گرفته است و بزرگترها از این مسئله لذت می‌برند. بزرگترها دیده‌اند و گفته‌اند که چه واکشن قشنگی است، از سادگی و صداقت این بچه‌ها نباید اینگونه استفاده کرد.
انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT7 واژه های کاربردی مرتبط مجریان تلویزیون ادبیات کودک و نوجوان رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجریان تلویزیون ادبیات کودک و نوجوان رسانه ملی تلویزیون مجریان تلویزیون ادبیات کودک و نوجوان رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد و به خانواده‌ها هشدار داد که اجازه چنین برخوردهای سودجویانه‌ای را که ممکن است آینده فرزندانشان را تحت الشعاع قرار دهند، ندهند.

سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به انتشار ویدیویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدیو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را درپی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدیو را مورد شناسایی قرار دادند

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدیو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه  با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها ی انجام شده ، مدیر سالن زیبایی که ویدیوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ دلالت گردید.

آتش‌سوزی آرایشگاه زنانه در جنوب تهران

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک ،  سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با ماموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است .

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و ... پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستورقضایی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا گردید .
 
وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرائم علیه کودکان و بانوان  پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندنشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشورما نیز به آن پیوسته صراحتا هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخوردشد .

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدیو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندنشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید