Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- سال ۷۸ بود که داریوش فرضیایی فعالیتش را با کاراکتر  پورنگ در حوزه کودک آغاز کرد. اما این اتفاقی دور از ذهن بود که شخصیت عمو پورنگ بتواند به زودی راهی به دل‌های کودکان و نوجوانان یافته و به مدت ۲۲ سال محبوبیتش را حفظ کند.  

به گزارش فرارو، عموپورنگ حالا دیگر بعنوان یکی از چهره‌های محبوب و سرشناس صداوسیما شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته او طی این سال‌ها چندباری با حاشیه‌هایی مواجه شد و حتی به مرز خداحافظی هم رسید، اما باز هم بازمیگشت و فعالیتش را ادامه میداد.   آمار‌های تلویزیون نشان می‌دهد برنامه‌ عمو پورنگ در نوروز ۱۴۰۰ بهترین برنامه نوروزی برای کودکان بوده است.

او بعنوان شخصیت محبوب برنامه‌های کودک و فضای مجازی در طول فعالیت حرفه‌ایش بار‌ها خواسته یا ناخواسته با حرف‌ها و رفتارهایش باعث ایجاد حاشیه‌های مختلفی هم شده است. برخی از این حاشیه‌ها پاسخ داریوش فرضیایی را به همراه داشته، اما برخی دیگر از حواشی هم بی پاسخ مانده اند. حواشی برنامه های عمو پورنگ در تلویزیون یکی از حواشی بحث برانگیز برنامه‌های عموپورنگ به برنامه زنده او در سال ۸۷ مربوط است. عموپورنگ در ارتباط زنده با یک کودک از او پرسیده بود که اسم عروسکش چیست، کودک با تایید بر اینکه عروسکش میمون است، گفته بود که پدرش آن را به نام یکی از مسئوالن مهم کشور صدا میزند. این ماجرا در آن سال جنجال زیادی به پا کرده بود.   

جاشیه بعدی برنامه عموپورنگ مربوط به سال ۹۲ است. این برنامه به تبلیغ روی آورده بود. امیرمحمد، همراه همیشگی عموپونگ، و کودکان حاضر در استودیو به تبلیغ ماکارونی پرداخته بودند. این موضوع با انتقاد‌های بسیاری روبرو شد.  

پس از این ماجرا، درست در همان سال برنامه عموپورنگ حاشیه جدیدی را رقم زد. او با نشان دادن یک کلید قصد داشت به مخاطبان کودکش نشان دهد که دروغگویی کلید خانه سایر گناهان است. روی کلید هم با فونت درشتی دروغ را نوشته بودند.

اما به دلیل اینکه کلید، سمبل تبلیغاتی دولت یازدهم در انتخابات بود، این حرکت، حاشیه ساز شد. فرضیایی هم بعد‌ها در برنامه «بعضیا» بااجرای علی ضیا توضیح داد که «نه سیاست بلد است و نه به آن علاقه دارد. اجرای او در برنامه کودک هم هیچ ربطی به این فضا‌ها ندارد.»

سال گذشته هم که برنامه بچه محل با اجرای عموپورنگ آغاز شد یکی از رسانه‌ها نقدی تند درباره حضور یکی از شخصیت‌های این برنامه نوشت. روزنامه جوان در گزارشی انتقادی نوشته بود کاراکتر «سربالا» در رفتار و گفتار و صورتبندی ظاهری، تداعی کننده فردی دوجنسیتی است. این رسانه از دورماندن این مسئله از چشم مدیران سیما انتقاد کرده بود.  
بیوگرافی عمو پورنگ (داریوش فرضیانی) داریوش فرضیایی زاده ۱ مرداد ۱۳۵۲ در تهران است. او در حوزه اجرا و برنامه‌سازی بخش کودک و نوجوان تلویزیون فعالیت می‌کند. فرضیایی ششمین فرزند خانواده و از مادری گیلانی و پدری آذری است.  

عموپورنگ دارای مدرک کارشناسی در رشته گرافیک است. تاکنون خبری درباره ازدواج فرضیایی منتشر نشده و به گفته او هر یادداشتی درباره ازدواج او در فضای مجازی وجود دارد شایعه است.
فعالیت های داریوش فرضیایی_عمو پورنگ در تلویزیون داریوش فرضیایی سال ۱۳۷۳ و در سن ۲۱ سالگی وارد صدا و سیما شد. او فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد. اولین برنامه رادیویی فرضیایی عصر جمعه نام دارد. مهم‌ترین برنامه او هم «گل پسر و ننه بلقیس» بوده است.

عموپورنگ با برنامه «او، ما و شما» که به کارتون‌های درخواستی بچه‌ها اختصاص داشت، وارد عرصه برنامه‌های تصویری کودک شد. او فعالیتش را اواخر دهه ۷۰ با برنامه پورنگ و تورنگ آغاز کرد، اما از دهه ۸۰ برای کودکان و نوجوانان شناخته شد.   آغاز دهه ۹۰ تاکنون هم مراحل پرچالش و پرریسکی در تلویزیون گذراند، اما توانست محبوبیتش را بیفزاید و با برنامه کلبه عموپورنگ که این روز‌ها منتشر می‌شود به اوج شهرتش دست یابد.

از برنامه‌های اجرای شده در تلویزیون توسط عموپورنگ می‌توان به تورنگ و پورنگ (۱۳۷۸)، کودک و نوجوان (۱۳۸۱)، ویژه ماه رمضان (۱۳۸۱)، شبکه بی‌طرف (۱۳۸۳)، یکی و تکی (۱۳۸۴)، باز باران با طراوت (۱۳۸۵)، شبکه کودک شبکه کوچک (۱۳۸۷)، فوق برنامه عمو پورنگ (۱۳۸۸)، بوستان دوستان پورنگ (۱۳۸۹)، هزار و شصت و شونزده (۱۳۹۱)، کتابخانه عمو پورنگ (۱۳۹۳–۱۳۹۲)، عیدانه ۹۴ عمو پورنگ (۱۳۹۴)، محله گل و بلبل (۱۳۹۸–۱۳۹۴)، عیدانه ۹۵ عمو پورنگ (۱۳۹۵)، بالش‌ها (۱۳۹۷)، عیدانه ۹۹ عموپورنگ (۱۳۹۹)، بچه محل (۱۳۹۹) و کلبه عمو پورنگ (۱۴۰۰) اشاره کرد.
فعالیت‌های هنری داریوش فرضیایی_ عموپورنگ  اکثر فعالیت‌های عموپورنگ در حوزه کودک همه داخل استودیو و در حضور کودکان اجرا می‌شدند. او رفته رفته تصمیم گرفت تا نمایش را هم به برنامه اش اضافه کند. عمپورنگ در برنامه‌های «بوستان دوستان عموپورنگ» و «فوق برنامه عموپورنگ» دست به نوآوری زد و به آرامی به سمت تنوع آیتم‌ها و اضافه کردن آیتم‌های نمایشی به برنامه رفت.

فرضیایی دامنه فعالیت هایش را به سمت شبکه نمایش خانگی هم برد. او به همراه امیرمحمد در برنامه‌های سفر بی خطر (۱۳۸۶–۱۳۸۷) و شبکه کودک عموپورنگ (۱۳۹۰) به ایفای نقش پرداختند که البته با موفقیت چندانی همراه نبود.  

عموپورنگ در برنامه‌ای که صداوسیما با همکاری اداره راهنمایی و رانندگی تدارک دیده بود (همیار پلیس) به عنوان مجری و بازیگر به ایفای نقش پرداخت. اما نقطه قوت کار‌های او را محله گل وبلبل رقم زد. اتفاق مهم بعدی در» بچه محل رخ داد. در سال ۹۹ این برنامه روی آنتن رفت که علاوه بر کودکان و نوجوانان، توجه بزرگتر‌ها را هم جلب کرده بود.

مهمترین عملکرد عموپورنگ هم در نوروز ۱۴۰۰ رخ داد. تیم او دست به یک نوآوری زدند و کلبه عموپورنگ را با ساختاری کاملا متفاوت با آنچه پیشتر تجربه کرده بودند ساختند. این برنامه همچنان ادامه دارد و بعنوان پربیننده‌ترین برنامه تلویزیون شناخته می‌شود.  

برنامه‌ای موزیکال که اینبار به جای تمرکز روی یک محله، در یک مزرعه پیش می‌رود و شخصیت‌های محوری آن حیوان‌ها هستند. عموپورنگ در این برنامه توانسته است بااستفاده از فضایی شاد و موزیکال، آموزه‌ها و پند‌ها را راحت‌تر منتقل کند. ضمن آنکه بچه‌ها بیش از پیش سرگرم می‌شوند و همچنین علاقه بیشتری برای دنبال برنامه دارند.  

داریوش فرضیایی در این سال‌ها توانسته است با لحن صحبت کردن، میمیک صورت، سبک لباس پوشیدن و شعر خواندن مخصوص خودش توجه کودکان را به خود جلب کند. همچنین اینکه با وجود سن وسال بالاترش، همچنان کودک درونش را حفظ کرده است، ویژگی دیگری بود که توانست او را بیش از پیش در میان مخاطبانش محبوب کند.    تصاویر داریوش فرضیایی

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: عموپورنگ داریوش فرضیایی بیوگرافی فعالیت هنری داریوش فرضیایی برنامه عمو عمو پورنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان گفت: در این کارگاه آموزشی ۱۴۰ نفر از مربیان فعال کانون‌های تربیت محور مساجد گیلان آموزش‌های لازم را برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و دینی در مساجد را از اساتید فرا گرفتند.
حجت الاسلام رضا حاجتی افزود: تفاوت کارفرهنگی با کارتربیتی، فرآیند جذب و حفظ نوجوان، رفتار شناسی، اختلال دوران نوجوانی، آشنایی با مسائل نوجوان، بازی، بازوی تربیت و برنامه سازی و قالب‌های تربیتی از موضوعات این کارگاه آموزشی یک روزه است. 
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان با بیان اینکه امروز دشمنان فرهنگ و دین را هدف قرار داده اند تصریح کرد: همه ما باید با بهره گیری از ظرفیت‌های مساجد با این ترفند‌ها و توطئه‌ها مقابله کنیم. 
وی با تاکید براینکه در مقابله با جنگ نرم جوانان و نوجوانان بایدآموزش‌های لازم را فرا گیرند افزود: از ظرفیت‌های مساجد در راستای تربیت درست نسل جدید باید بیش از پیش بهره گرفته شود.
وی با بیان اینکه مضمار به معنی میدان و عرصه است گفت: امروز همه ما باید در میدان جنگ نرم حضور داشته باشیم و با برپایی فعالیت‌های فرهنگی گسترده جوانان را بیش از پیش در برابر تهاجمات فرهنگی واکسینه کنیم.
وی افزود: طراحی بازی، تدوین قالب‌های تربیتی و برنامه سازی تربیتی از دیگر برنامه‌های است که در این کارگاه‌های آموزشی دنبال می‌شود.
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان به رویداد فرهنگی و هنری هزار مشعل اشاره و تصریح کرد: در میدان جنگ تمدنی نیازمندیم که مشعل‌های فراوان در همه مناطق داشته باشیم، و کارگاه آموزشی و تربیتی یک روزه مضمار در راستای این رویداد در استان اجرا شده است.
رحیم شوقی شهردار رشت هم در این کارگاه آموزشی گفت: امروز دشمنان در فضای مجازی فعالیت‌های گسترده‌ای علیه دین اسلام و نظام دارند و ما باید طرح‌های گسترده تری در مقابله با این ترفنده‌های دشمنان تدوین و اجرایی کنیم. 
وی با تاکید براینکه از ظرفیت‌های مساجد بهره گرفته شود افزود: کانون‌های مساجد امروز خط مقدم مقابله با این توطئه های دشمنان در فضای مجازی هستند. 
محمد حسین کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر اینکه برنامه‌های جوان پسند در مساجد برگزار شود، گفت: با برنامه‌ها و طرح‌های مسجد محور و تربیتی زمینه‌ی حضور مردم و جوانان را در مساجد افزایش دهیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • عمو پورنگ بازیگر شد!
  • عموپورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟